Senaste nytt

20. okt, 2020

Vi är så nöjda med vår unge A Perfect Lover som kvalade den 19 okt. på Halmstad. 1.18.7 blev tiden. Jättenöjda var vi alla, Hans o Hans som deläger var på plats. Håkan B körde som vanligt. Nu ser vi framåt.

30. aug, 2020

13 juli gick vår 2-årige A Perfect Lover sitt premielopp. Håkan B Johansson körde och var mkt nöjd med prestationen. Nu tränar vi mot kval och ev. en 2-årsstart om han är mogen för det.

30. aug, 2020

Det blev seger för vår Dynamit Life med Jan Hansen i sulkyn på Tingsryd den 12 juni. Trots hela resan i dödens var vår starke Dynamit först över linjen.

25. jun, 2019

Vår fine El Gaitero visade sig från sin allra bästa sida på måndagskvällen i Halmstad den 24 juni, då han segrade med fint körande Gustav Johansson i sulkyn. De var bra med från start och hamnade efter ett tag som fjärde ekipage. Det var ganska hård körning i täten mellan favoriterna. Fem hundra meter kvar tog Gustav resolut i högertömmen och lät Gaitero löpa ut för fullt, han svarade piggt på den körordern och rundade de framförvarande mycket snabbt i sista kurvan, ensam in på upploppet vann han i något avstannande stil med en längd. Gaitero landade på nya rekordet 1.14.0. Mycket nöjda och lite överraskade tog vi emot blommor och hyllningar. Foto Lars B Persson.

12. jun, 2019

Vår fine Gaitero, startade den 11 juni, över 2140 meter med 20 meters tillägg. Christoffer Eriksson körde för första gången. Efter en snabb start hamnade ekipaget utvändig ledaren. I sista sväng var ledaren slagen, på upploppet blev det hård strid om segern, vilken Gaitero lyckades ta hem. Nytt rekord på distansen 1.14.8. Mycket nöjd med både kusk och häst blev hemresan enkel.
Foto: miromedia