Mucho Flax 2:a på 1.17,1

Dynamit Life 2-åring med fart! Kvalade på 1.23.2

Håkan B Johansson körde som vanligt vår fina 2-åring i kvalet på Halmstad den 13 juli. Trots att Dynamit inte var optimalt förberedd gjorde han det riktigt bra och travade distansen på 1.23.2.
Nu fortsätter vi vägen mot start. Det blir några snabbjobb över 1640 meter för att se hur snabb han är.

Vanity Dream i montepremiär.

Vanity startade för första gången i monte på Åby med Åsa Svensson i sadeln (bilden från starten efter med Clara J). Loppet gick över 1640 meter och gick i ett rasande tempo. 1.09.9 första 500 metrarna med ett varv på 1.12.3. Vanity var med i loppet i främre träffen hela tiden och slutade 5a på tiden 1.13.5. Vi var mycket nöjda med både prestation och placering.

Startgalopp för Belong på V75

Tråkigt nog så blev det en startgalopp för Belong direkt när bilen släppte iväg fältet. Öppningen var snabb, 1.10, så det blev jobbigt att ansluta till de övriga. Belong kämpade på storstilat och blev till slut sjua, vi är nöjda med prestationen men inte helt nöjd med placeringen. Nöjda med att han duger i klassen och ser fram emot nästa start. Han är anmäld till Jägersro den 24 mars.

Belong Life femma på Halmstads V75.

Det blev ett lite struligt lopp för Belong när Halmstad arragerade V75 den 28 feb. Från spår 11 blir det ofta det. Håkan B som körde fick åka lite slalom för att ta sig fram genom fältet. Vi startade Belong utan skor, han blev lite "tassig" tyckte Håkan men kämpade tlll sig en femteplats, vilket vi var mycket nöjda med. Belong landade på nya rekordet 1.15.9 över 2640A.

Active Life,spår 8,1640a

till start lopp 11

Give me hope, spår4,2140v

Fr spår 4 i 3:årsloppet

Active Life

Belong Life vid seger i årsdebuten 2015

Belong Life

Vid seger i årsdebuten 2015

Fina Belong vann på bra sätt i årsdebuten på V64!

Halmstad arrangerade V64-tävlingar den 9 feb. Håkan B serverade Belong Life en perfekt resa och vann på ett övertygande sätt. Första gången på 2640m. V75 nästa på Halmstad 28/2!
Foto Lars B Persson.

 

Vanity stark trea trots strulig resa!

Vanity Dream startade på Jägersro tisdag den 14 oktober i ett ungdomslopp. Amanda Larsson körde, för första gången. Spår sju med bilstart gjorde att vi höll ned förväntningarna. Vanity var med bra i starten men hamnade i dödens och fick gå hela loppet där, i sista sväng gick hästen i ledarrygg ut framför henne men var kall, så Amanda var tvungen att ta den långa vägen runt några hästar för att få fritt. Vanity avslutade på bästa sätt till en bra tredjeplats. Hon gick 1.14.9. Bra lopp, bra placering och bra styrt av kusken.

Andelar säljes i Diamant Life, fint 1,5 års sto

Andelar säljes i detta fina sto. Om du är intresserad av att veta mer så skicka ett mail www.skedalagard@telia.com eller ring 0706595454

Andelar i Dynamit Life. Välstammad 1,5 års hingst.

Intresserad? Skicka ett mail för info eller ring Pelle 070 6595454

Diamant life 28/9-14

Dynamit Life

På väg ut att köras 30 oktober-14

Dynamit Life

Mucho mycket bra i sitt första framträdande

Hasse, Mucho och Ulrika vid kvalet 4 aug. i Halmstad

Så har då Mucho gått sitt kvallopp. Han gjorde det med Håkan B i vagnen. Efter lite strul i volten kom de iväg på riktigt bra sätt. Första varvet gick lugnt och fint, på bortre långsidan begärde Håkan lite mer och Mucho avslutade på bästa sätt, han passerade två hästar på upploppet och landade på 1.21.2 med lite sparat i mål. Vi är mkt nöjda med både kusks och hästs prestationer.

Belong femma på Åby

Det blev ett helt okay resultat för vår krigare Belong Life vi Åbys tävlingar den sista juli.

Thomas Uhrberg som körde, gjorde det på bästa sätt. Ner på innespår från spår 6, eftersom Belong inte är någon raket från start. Följde med fältet i de höga tempot, fick lucka på upploppet men lyckades inte ta sig förbi fyran utan blev femma istället. Vilket vi är mkt nöjda med.

Dock lät hästen lite i halsen så nu blir det ett veterinärbesök.

Bra och snabb dag på Tingsryd för Vanity Dream och Active Life!

Ulrika, Active och Håkan B sken ikapp med solen på Tingsryd.

Det gick bra för våra ston på Tingsryd den 28 juli. Vanity blev trea på nya rekordet 1.11.4, hon fick en fin resa av körande Håkan B, och spurtade riktigt bra efter lucka in på det långa upploppet. Äntligen verkar det som om det håller på att lossna på allvar för 4-åriga Active Life. Hon har glimtat till och visat lite då och då att det är mycket bra travare men de har oftast strulat. På Tingsryd stämde det mesta, hon var lite tveksam i starten men genomförde loppet på bästa sätt, och avslutade helt strålande när hon landade på 1.12.5! Även Active kördes av Håkan B. Det blev en lätt resa hem.

  • Vanity vann på Halmstad!

    Trots bakspår och tillägg på 1640 lyckades Vanity Dream vinna på Halmstad den 30 dec. Håkan B Johansson körde på mkt bra sätt. Det tillsammans med Vanitys okuvliga vilja ledde fram till segern. (foto: Lars B Persson)

  • Dream Hope tvåa på Solvalla!

    Dream Hope gjorde ett bra lopp på Solvalla. Han kördes resolut till ledning och ledde hela loppet tills det var femton meter kvar. Då blev han passerad med en halslängd och slutade tvåa. Vi tar nya tag.

  • Belong Life superfin som 3:a

    Jättenöjd med Belong Life, 3:a på 1:14,6. Och som han travade, han fick en omöjlig resa från spår 11, trött häst framför, sprang ut längst ut i kurvan i sista sväng när han kanske trodde det var över när Håkan först fick bromsa för att inte köra över trött häst framför sig, sen ut i spåren längst ut i banan. Som oftast är vi så glada över denna fina häst som vi äger med Leif Lifberg.Barfota denna gång.

Härlig seger med Belong Life i 3-års premiären på Halmstad 23 februari 2014!

Dream Hope först över linjen!

Seger på Åby 21 nov 2013

Mucho Flax första gång på banan dec 2013

Ulrika, AC och Håkan B när AC gick 1.12.5 som 2a

Mucho Flax ,31 januari

Första gången nere på banan

Senaste tillskottet en fin Love You-hingst.

Belong Life, Håkan B och Pelle vid kvalet den 9 sept.

Give me hope

Första gången nere på travet,16 december

Vanity Dream

Ulrika och Begin Life myser.

Tack för besöket!

ulrika vikström